Araçtan çıkanlara bak !

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada, 5 adet uzun namlulu silah ve 2 bin 640 adet fişek ele geçirildi.Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütü mensuplarının deşifre edilmesine yönelik yapılan o

Araçtan çıkanlara bak !

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada, 5 adet uzun namlulu silah ve 2 bin 640 adet fişek ele geçirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütü mensuplarının deşifre edilmesine yönelik yapılan operasyonel çalışmalar yapıldığı belirtilerek, "19 Eylül'de Sur ilçesinde ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan araç içerisinde yapılan kontrolde aracın bagaj kısmında 5 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve 2bin 640 adet fişek ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan iki şahıs gözaltına alındı" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem