Araç sahiplerine müjde!

Alınan bilgiye göre, araçların motor hacimleri ve modeline göre belirlenen MTV'de en iyi ödeme kolaylığını 5 taksitle Ziraat ve Halk Bankası sunuyor. İş ve Yapı Kredi bankaları, internet bankacılığı ya da "www.gib.gov.tr"den yapılacak 100 lira ve üzeri ve

Araç sahiplerine müjde!

Alınan bilgiye göre, araçların motor hacimleri ve modeline göre belirlenen MTV'de en iyi ödeme kolaylığını 5 taksitle Ziraat ve Halk Bankası sunuyor. İş ve Yapı Kredi bankaları, internet bankacılığı ya da "www.gib.gov.tr"den yapılacak 100 lira ve üzeri vergi ödemelerinde 3 taksit yapıyor.

Ayrıca otomatik ödeme talimatı veren tüketiciler, MTV kampanyalarından yararlanmaya devam edecek. Ziraat Bankası müşterileri de 3 Şubat'a kadar Maximum özellikli kredi kartıyla MTV ödemelerinde 250 liraya kadar 3 taksit, 250 ve üzeri işlemlere 5 taksit yaptırabilecek. 8 Şubat'a kadar "www.gib.gov.tr"den gerçekleştirilecek MTV ödemelerinde 500 liraya kadar 3, 500 lira ve üzerine 5 taksit imkanından faydalanabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem