Araç sahiplerine kötü haber!

Maliye Bakanlığı'nın başlattığı uygulamayla vergi borcu olan araçlara internet üzerinden şerh koyulacak. "E-Araç Haciz" adı verilen projenin tüm yurtta gelecek yıl uygulamaya girmesi bekleniyor. "E-Araç Haciz Projesi" kapsamında geliştirilen yazılımla,  t

Araç sahiplerine kötü haber!
Maliye Bakanlığı'nın başlattığı uygulamayla vergi borcu olan araçlara internet üzerinden şerh koyulacak. "E-Araç Haciz" adı verilen projenin tüm yurtta gelecek yıl uygulamaya girmesi bekleniyor.
 
"E-Araç Haciz Projesi" kapsamında geliştirilen yazılımla,  tebligat ve posta gibi işlemler ve yazışmaya harcanan süre ortadan kaldırılacak. Proje ise şu şekilde uygulanacak; önce Maliye Bakanlığı borçlu araçları Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bildirecek. Yapılan bildirimin ardından borçlu araçların üzerine internet yoluyla şerh koyulacak. Bu aşamadan sonra ise borçlu araçlar satılamayacak ya da teminat gösterilemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem