Araç sahipleri bu tarihe dikkat!

1 Ocak'ın (bugün) resmi tatil olması nedeniyle MTV ilk taksit ödemesi yarın başlayacak ve bu ayın sonuna kadar devam edecek. MTV'de ikinci taksit ödemeleri ise temmuz ayında yapılacak. MTV'nin ilk taksidi bankalar ya da MTV'yi tahsile yetkili vergi dairel

Araç sahipleri bu tarihe dikkat!

1 Ocak'ın (bugün) resmi tatil olması nedeniyle MTV ilk taksit ödemesi yarın başlayacak ve bu ayın sonuna kadar devam edecek. MTV'de ikinci taksit ödemeleri ise temmuz ayında yapılacak. MTV'nin ilk taksidi bankalar ya da MTV'yi tahsile yetkili vergi dairelerine yatırılabilecek. MTV, kredi kartı ile de tahsil edilebilecek.

Buna göre 2014 yılı için yapılan yüzde 3,93 artış sonrasında otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtı ve benzeri taşıt sahipleri, 0-1300 motor silindir hacmine sahip araçlar için bu ay MTV ilk taksidi olarak 1-3 yaş aralığında 258,50 lira, 4-6 yaş aralığında 180,50 lira, 7-11 yaş aralığında 101,50 lira, 12-15 yaş aralığında 76,50 lira, 16-99 yaş aralığında araçlar için 28 lira ödeme yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler