Apple'ın o ürünü yolun sonuna geldi

2012 yılında tanıtılan ve ilk ufak boyutlu iPad modeli olan iPad mini, o günden beri satıştaydı. Bu hafta itibariyle Apple mağazalarında ve Apple’ın online mağazasında iPad mini satışı yapılmıyor.1024×768 çözünürlüğe sahip olan ilk iPad mini, retina ekran

Apple'ın o ürünü yolun sonuna geldi

2012 yılında tanıtılan ve ilk ufak boyutlu iPad modeli olan iPad mini, o günden beri satıştaydı. Bu hafta itibariyle Apple mağazalarında ve Apple’ın online mağazasında iPad mini satışı yapılmıyor.

1024×768 çözünürlüğe sahip olan ilk iPad mini, retina ekrana sahip olmayan bir modeldi. Apple’ın ilk nesil iPad mini’sinin satıştan kalkmasıyla birlikte bu iPad mini, retina ekrana sahip olmayan son iOS cihazı olarak nitelendirilebilir. Bununla birlikte iPad mini, 32 bit’lik mimariyle çalışan son iPad modeli de oldu.

Apple, iPad mini’yi artık gözden çıkardı ve tedavülden kaldırmış oldu. Ancak teknik sorunlar sebebiyle iPad mini’lerin değişimlerinin devam etmesi ve refurbished adı verilen, yenilenmiş iPad mini modellerinin satışının devam edileceği de açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler