Apple’ın Açığını Bulan Hackerlar, 1 Milyon Dolar Kazandılar!

Zerodium, Eylül ayında başlattıkları bir kampanyayla iOS9’daki güvenlik açıklarını bulanlara 1 milyon dolar ödeyeceğini açıklamıştı. Birkaç gün önce Twitterhesaplarından yaptıkları paylaşımla bir kişiye yeni iPhone’u hacklemesinden dolayı 1 milyon dolarlı

Apple’ın Açığını Bulan Hackerlar, 1 Milyon Dolar Kazandılar!

Zerodium, Eylül ayında başlattıkları bir kampanyayla iOS9’daki güvenlik açıklarını bulanlara 1 milyon dolar ödeyeceğini açıklamıştı. Birkaç gün önce Twitterhesaplarından yaptıkları paylaşımla bir kişiye yeni iPhone’u hacklemesinden dolayı 1 milyon dolarlık ödülün verildiğini duyurdu.

Zerodium’un kurucusu olan Chaouki Bekrar, Ekim ayının ortalarında Motherboard platformuna yapmış olduğu açıklamada şirketin birbirinden bağımsız iki farklı ekiple temasta olduğunu söylemişti. Ödülü bir kişinin mi yoksa bir ekibin mi kazandığı ise bilinmiyor.

Apple ise daha önce yapmış olduğu açıklamalarla iOS 9’un kesinlikle hacklenemeyeceğini belirtmişti. Sürümün yayınlanmasından birkaç ay sonra gelen hack haberinden sonra bakalım şirketten bir açıklama gelecek mi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem