Apple TV’ye az kaldı

İnce bir tasarım ve daha güçlü bir donanıma sahip olacağı söylenen cihazda touchpad bulunacağı ve TouchID parmak izi okuyucusunun da yer alabileceği söylentiler arasında.Tüm bunların yanı sıra nihayet Apple TV’de App Store’un bulunacağı belirtiliyor. Uzun

Apple TV’ye az kaldı

İnce bir tasarım ve daha güçlü bir donanıma sahip olacağı söylenen cihazda touchpad bulunacağı ve TouchID parmak izi okuyucusunun da yer alabileceği söylentiler arasında.

Tüm bunların yanı sıra nihayet Apple TV’de App Store’un bulunacağı belirtiliyor. Uzun zamandır büyük bir değişikliğe uğramayan cihazın bu yenilenmiş modelinde uzun zamandır iddialara konu olan ücretli televizyon servisinin ise çıkış döneminde bulunmayacağı söyleniyor.

Detaylı bilgilerin gelecek haftalarda ortaya çıkması bekleniyor. Ayrıca cihazda App Store bulunacak ve kullanıcılar farklı uygulamalar yükleyebilecek.

Ayrıntılar daha bitmedi. Raporda yazanlara bakarsak işletim sistemi elden geçirilmiş olacak. Ayrıca uygulama yüklenmesi için depolama alanı da yükseltilecek. Cihazda Siri de bulunacak böylece izlemek istediğimiz filmi Siri’ye söyleyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler