AÖF öğrencilerine şok

2 gün sürecek olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi '2013 Bahar Dönemi Sonu' sınavları bugün başladı. AÖF öğrencileri 2 gün boyunca 'Bahar Dönemi Sonu' sınavları için ter dökecek. AÖF 'Bahar Dönemi Sonu' sınavlarının bugünkü oturumunda öğrencile

AÖF öğrencilerine şok
2 gün sürecek olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi '2013 Bahar Dönemi Sonu' sınavları bugün başladı. AÖF öğrencileri 2 gün boyunca 'Bahar Dönemi Sonu' sınavları için ter dökecek.
 
AÖF 'Bahar Dönemi Sonu' sınavlarının bugünkü oturumunda öğrenciler iki aynı soruyla karşılaştı. Dış Politika Analizi bölümünde yer alan 2. ve 6. sorunun aynı olduğunu fark eden öğrenciler ne yapacaklarını şaşırdı.
 
AÖF'nin önümüzdeki günlerde konuya ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor. Sorunun iptal edilip edilmeyeceği ile ilgili son kararı AÖF yönetimi verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem