Anodolu Efes evinde güldü!

Sakatlıkları devam eden Kerem Gönlüm ve Tarence Kinsey'in forma giymediği mücadelede Anadolu Efes, Partizan'ı 67-58 mağlup etti.Bu skorla Anadolu Efes, THY Euroleague'deki ilk iç saha galibiyetine ulaştı. Galibiyet sayısını 3'e yükselten temsilcimiz, önem

Anodolu Efes evinde güldü!

Sakatlıkları devam eden Kerem Gönlüm ve Tarence Kinsey'in forma giymediği mücadelede Anadolu Efes, Partizan'ı 67-58 mağlup etti.

Bu skorla Anadolu Efes, THY Euroleague'deki ilk iç saha galibiyetine ulaştı. Galibiyet sayısını 3'e yükselten temsilcimiz, önemli bir galibiyeti hanesine yazdırırken Partizan mt:s de gruptaki 3. yenilgisiyle tanıştı.

Karşılaşmaya Ersan İlyasova ve Sasha Vujacic'in basketleriyle başlayan Anadolu Efes, Kerem Tunçeri'nin de devreye girmesiyle ilk dakikaları 8-2 önde tamamladı. Milan Macvan'ın basketleriyle toparlanan Partizan, skoru 8-8'e getirdi. Farkı bir kez daha 5 sayıya kadar çıkartan temsilcimiz, rakibinin 8-1'lik serisine engel olamayınca ilk 10 dakikayı 17-15 geride kapattı.

İkinci çeyreğin ilk dakikaları karşılıklı basketlerle geçildi. Konuk takım Dusan Kecman ile etkili olurken, Anadolu Efes de Dusko Savanovic ve Vlado Ilievski ile skor buldu. 15. dakikada 25-24 Anadolu Efes üstünlüğüyle geçilirken, Cenk Akyol'un 3 sayılık basketiyle farkı 4 sayıya kadar yükseltti. Kalan sürede her iki takım da skor üretmekte zorlanırken, Anadolu Efes ilk yarıyı 30-28 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte ilk sayılar Sasha Vujacic'ten geldi. Hücumlardan boş dönen ve skor üretemeyen Partizan karşısında Sasha Vujacic'in basketleriyle farkı 9 sayıya kadar yükselten Anadolu Efes, Esteban Batista'nın da devreye girmesiyle farkı 11'e çıkarttı. Bu çeyrekteki ilk basketini 7. dakikada üreten Partizan, Anadolu Efes karşısında etkili olsa da ev sahibi takım farkın kapanmasına izin vermedi. Dusko Savanovic'in sayılarıyla Anadolu Efes, final periyoduna 49-36 önde girdi.

Esteban Batista'nın basketiyle son çeyreğe başlayan Anadolu Efes, farkı 15'e çıkarttı. Anadolu Efes'in hücumlardan boş dönmesinin ardından, üst üste üç sayılık atışlarla farkı eriten Partizan, Danilo Andjusic'in basketiyle skoru 53-47'ye getirdi. Dusko Savanovic'in 3 sayılık basketi Anadolu Efes'e nefes aldırırken, Milan Macvan ve Dusko Savanovic'in karşılıklı üçlüklerinin ardından son dakikaya ev sahibi ekip 65-56 önde geçti. Üstünlüğünü ve farkı koruyan Anadolu Efes karşılaşmadan 67-58 galip ayrılarak, Partizan'ı bu sezon ikinci kez yenme başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler