Annesinin acısına rağmen şehitlerimiz için vazgeçmedi

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Çanakkale şehitleri için Trabzon’da sahneye çıkacak…   Çanakkale Şehitlerinin anma haftasında Trabzon’da gerçekleştirilecek olan Çanakkale Destanı Trabzon etkinliği gerçekleştirilecek.   Etkinlik programı Türkiye

Annesinin acısına rağmen şehitlerimiz için vazgeçmedi
Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Çanakkale şehitleri için Trabzon’da sahneye çıkacak…
 
Çanakkale Şehitlerinin anma haftasında Trabzon’da gerçekleştirilecek olan Çanakkale Destanı Trabzon etkinliği gerçekleştirilecek. 12528144_1122472704513875_1450841190_n.jpg
 
Etkinlik programı Türkiye’de ilk olacak.
 
İçerik olarak da farklı olacak.
 
Çanakkale savaşını ve şehitlerimizin verdiği mücadaleyi kendi diliyle Sunay Akın anlatırken ünlü sanatçı Selim Bölükbaşı o döneme ait türküleri seslendirip yorumlarken onur sanatçısı olarak programa davet edilen ünlü sanatçı Volkan Konak da kendi tarzında şehitlerimizi anacak ve o yürekleri titreten sesiyle geceye anlam katacak.
 
Böyle bir program ilk kez gerçekleşmiş olacak.
 
Tarihe not düşülecek. 
 
Geceye hiçbir ücret talep etmeden onur sanatçısı olarak katılacak olan Volkan Konak, yine asaletini gösterdi.
 
Annesinin vefatı nedeniyle kendisine, “Programa katılmayı düşünüyor musunuz?” diye soranlara, “Annemizi kaybettik. Canımızı kaybettik. Derin yara aldım. Ama şehitlerimiz için onları anmak için elimden ne geliyorsa yaparım. Programa katılacağım” cevabını vermesi duygulandırdı.
 
Edinilen bilgiye göre programın biletleri tükendi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan program saat 19.30’da başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem