Annesine kızan kız aşağı atladı

Annesi ile kavga ettikten sonra sinirlenerek kendisini 14 katlı apartmanın boşluğuna bıraktı.Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde 20 yaşındaki bir genç kız, iddiaya göre annesi ile kavga ettikten sonra sinirlenerek 14 katlı apartmanın 3 katından kendini yangın me

Annesine kızan kız aşağı atladı

Annesi ile kavga ettikten sonra sinirlenerek kendisini 14 katlı apartmanın boşluğuna bıraktı.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde 20 yaşındaki bir genç kız, iddiaya göre annesi ile kavga ettikten sonra sinirlenerek 14 katlı apartmanın 3 katından kendini yangın merdiveni boşluğuna bıraktı. Beton zemine düşen ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan genç kız, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YANGIN MERDİVENİ BOŞLUĞUNDAN ATLADI
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi Esentepe Mahallesi'nde D.K. henüz belirlenemeyen bir nedenle annesi ile tartıştı. Tartışma sonucu annesine sinirlenen D.K., yan apartma gitti ve 14 katlı apartmanın 3 katından kendini yangın merdiveni boşluğuna bıraktı. Genç kızın yere düşmesi sonucu oluşan gürültü sonrası dışarı çıkan apartman sakinleri, D.K.'yı yerde hareketsiz bir vaziyette buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, D.K.'nın vücudunda kırıklar meydana geldiği tespit etti ve hemen ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem