'Annemin yatağında sevişiyorlardı'

 Samsun’da üvey babasını başka bir kadınla yatakta yakalayan 35 yaşındaki İlkay Kırbaş, benzin dökerek evi ateşe verip üvey babası 57 yaşındaki Ahmet Şen ile 47 yaşındaki kadın arkadaşı, evli ve 2 çocuk annesi Y.A.’yı öldürmek suçlamasıyla hakim karşısına

'Annemin yatağında sevişiyorlardı'

 Samsun’da üvey babasını başka bir kadınla yatakta yakalayan 35 yaşındaki İlkay Kırbaş, benzin dökerek evi ateşe verip üvey babası 57 yaşındaki Ahmet Şen ile 47 yaşındaki kadın arkadaşı, evli ve 2 çocuk annesi Y.A.’yı öldürmek suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Ömür boyu hapis cezası istemiyle 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan Kırbaş, yangını kendisinin çıkarmadığını ileri sürerek, "Annemin yatağında başka bir kadınla sevişiyordu.

Ona kızdığım için evi yakmak istedim. Benzin döktüm, ancak bana bıçakla saldırınca kaçtım. Sonra yangın çıkmış. Alkollüydüler ve sigara içiyorlardı. Kendileri yakmış olabilir" dedi.

Mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler