Annelik işte böyle birşey!

Giresun'un Görele ilçesine bağlı Boğalı köyünde tek katlı evde, 2 zihinsel ve bedensel engelli çocuğuyla yaşayan Necla Akkaya Ok, eşine az rastlanır bir annelik örneği sergiliyor. 48 yaşındaki Necla anne, 28 yıldır zihinsel ve bedensel olarak engelli doğa

Annelik işte böyle birşey!

Giresun'un Görele ilçesine bağlı Boğalı köyünde tek katlı evde, 2 zihinsel ve bedensel engelli çocuğuyla yaşayan Necla Akkaya Ok, eşine az rastlanır bir annelik örneği sergiliyor.

48 yaşındaki Necla anne, 28 yıldır zihinsel ve bedensel olarak engelli doğan 2 çocuğuna bakıyor. Tüm yaşadığı talihsizliklere rağmen iki evladına da gözü gibi bakan Necla anne 14 yıl önce eşini de kaybedince engelli olan çocukları Eren Abbas Ok (23) ve Elif Ok'a (28) hem annelik hem babalık yapıyor.

Devletin ve hayırseverlerin yardımıyla hayatını sürdüren Ok Ailesi'ni Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi Başkanı Asiye Divli ve yönetim kurulu üyeleri köydeki evinde ziyaret etti.

Yaşlı annesi ve 2 engelli çocuğuyla derme çatma bir evde yaşayan Necla Akkaya Ok, "Allah devletimizden ve hayırseverlerden razı olsun" diyerek "Ben sağ olduğum süre içerisinde engelli çocuklarıma hem annelik hem de babalık yapmaya devam edeceğim. Çocuklarımı kimseye vermem. Kendime ait bir evim yok annemin evinde kalıyoruz. Çocuklarımın fitre parasıyla yeni bir ev yapmaya başladık ama bizi şikayet ettiler ve yarı yapılmış evimize yıkım kararı çıktı, çok perişan bir durumdayız. Evimizin yapılması için yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

Annelik işte böyle birşey! Giresun haberleri - Giresun haber

Annelik işte böyle birşey! Giresun haberleri - Giresun haber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem