Anketlerde yine o çıktı

Ak Parti Trabzon’da lider sıkıntısı yaşıyor. Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın görevinden ayrılması ile başlayan sorun Trabzon Ak Parti teşkilatlarında büyük endişe yarattı. Ak Parti’nin Trabzon’da birinci sırasına gönderilen Süleyman S

Anketlerde yine o çıktı
Ak Parti Trabzon’da lider sıkıntısı yaşıyor. Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın görevinden ayrılması ile başlayan sorun Trabzon Ak Parti teşkilatlarında büyük endişe yarattı. Ak Parti’nin Trabzon’da birinci sırasına gönderilen Süleyman Soylu’nun Teşkilat Başkanlığından da alınması bu endişeyi tavan yaptırdı.
 
Son Anketlerde Ak Parti Trabzon teşkilatları “Trabzon’a hizmet için Erdoğan Bayraktar’ı tekrar istiyoruz” mesajı çıktı. Ankette ismi olmamasına karşın adı ilk sırada çıkan Bayraktar konusunda genel merkez bir sürpriz daha yaşadı. Halkla yapılan bazı anketlerde de onun ismi önde çıktı. Ayrıca Ak Parti teşkilatından belediye başkanları, belde başkanları ve ilçe başkanlarından oluşan bir heyet Ankara’ya genel merkeze yüzlerce imzalı Erdoğan Bayraktar dilekçesi gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler