Ankaralı Namık’ın feci ölümü

Ankaralı Namık ismiyle bilinen sanatçı Namık Uğurlu, oturduğu binanın 7. katından düşerek hayatını kaybetti.Olayın intihar olup olmadığı araştırılıyor.Şarkıcı Namık Uğurlu, Keçiören ilçesi Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C bloğun 7. Katından düşerek h

Ankaralı Namık’ın feci ölümü

Ankaralı Namık ismiyle bilinen sanatçı Namık Uğurlu, oturduğu binanın 7. katından düşerek hayatını kaybetti.Olayın intihar olup olmadığı araştırılıyor.

Şarkıcı Namık Uğurlu, Keçiören ilçesi Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C bloğun 7. Katından düşerek hayatını kaybetti. İddiaya göre, Uğurlu, olaydan 20 dakika önce evinin yakınlarında ailesiyle yürüyüş yaptıktan sonra eve geldi. Balkona çıkan Uğurlu, eşine kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Bu sırada eşi çocukları uyutmak için odaya geçti. Balkonda yalnız kalan Uğurlu, henüz bilinmeyen bir nedenle binanın 7. katından aşağıya düştü. Düşme sırasında çıkan sesleri duyan bina sakinleri Uğurlu'nun bahçe zemininde hareketsiz bedenini gördü. Durumu sağlık ve polis ekiplerine bildiren vatandaşlar, sağlık ekipleri gelene kadar Uğurlu'ya ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından şarkıcı Uğurlu'yu ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Uğurlu, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"BEN KÖTÜYÜM, KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM" DEMİŞ"

Bina görevlisi Ramazan Kılınç, olayla ilgili şarkıcının Uğurlu'nun eşinin polislere verdiği ifadeyi şöyle anlattı:

"15-20 dakika önce dışarıdan gezmiş. İçeri girdikten sonra eşi balkona oturtturmuş ve ben çocukları uyutayım demiş. O da "ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum" demiş. Sonra da intihar etmiş."

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankaralı Namık’ın feci ölümü

Ankaralı Namık’ın feci ölümü

Ankaralı Namık’ın feci ölümü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler