Ankaragücü Taraftarına Biber Gazlı Müdahale

Karşılaşmanın ardından stat çevresinde toplanan ve dağılmamakta direnen Ankaragücü taraftarlarına polis müdahale etti. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup maçında MKE Ankaragücü ile Sivas Belediyespor Ankara 19 Mayıs karşı karşıya geldi. Karşılaşmada, 90+1. dak

Ankaragücü Taraftarına Biber Gazlı Müdahale

Karşılaşmanın ardından stat çevresinde toplanan ve dağılmamakta direnen Ankaragücü taraftarlarına polis müdahale etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup maçında MKE Ankaragücü ile Sivas Belediyespor Ankara 19 Mayıs karşı karşıya geldi. Karşılaşmada, 90+1. dakikada golü bulan MKE Ankaragücü 1-0 öne geçti ancak sadece bir dakika sonra 90+2. dakikada beraberlik golü geldi. Karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı. 37 puanla beşinci sırada yer alan Ankaragücü, bu sonuçla zirve yarışında yara aldı. Maçın orta hakemi Serhad Ürkmez'in bitiş düdüğünün ardından ortalık karıştı.

Maç sırasında yönetim kurulu aleyhinde tezahürat yaparak tepki gösteren ve istifaya davet eden Ankaragüçlü taraftarlar, karşılaşma sonrasında polise taşlı ve yumurtalı saldırıda bulundu. Bunun üzerine polis taraftarlara biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. 19 Mayıs Stadı Kompleksi'nde bulunan Ankaragüçlü taraftarlar, müdahalenin ardından Gençlik Parkı ve Ankara Garı tarafına doğru dağıldı.

Bazı taraftarların gözaltına alındığı gazlı müdahale sırasında bir Ankaragüçlü taraftarın "selfie" çekmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem