Ankara'daki saldırıları o örgüt üstlendi !

Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi'ne yapılan bombalı ve lav silahlı saldırıyı DHKP-C üstlendi.Dün akşam meydana gelen eşzamanlı saldırıları üstlenen DHKP-C, sitesinden ''19 Mart 2013 tarihinde, Başkent Ankara'nın göbeğinde Kızılay'daki Adaletsizl

Ankara'daki saldırıları o örgüt üstlendi !

Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi'ne yapılan bombalı ve lav silahlı saldırıyı DHKP-C üstlendi.

Dün akşam meydana gelen eşzamanlı saldırıları üstlenen DHKP-C, sitesinden ''19 Mart 2013 tarihinde, Başkent Ankara'nın göbeğinde Kızılay'daki Adaletsizliğin sembolü olan Adalet Bakanlığı ve halk düşmanı kararların alındığı AKP'nin Ankara'daki Genel Merkez karargâhı saat 21.00 sıralarında savaşçılarımız tarafından vurulmuştur.'' şeklinde açıklama yaptı.
 
YARALANANLARDAN ÖZÜR DİLEDİ
 
Açıklamasında; ''Her iki eylemimizde de düşman cephesinden polis, herhangi bir AKP'li ya da kurum çalışanı hedeflenmemiştir.
 
Hedef olarak; Adaletsizliğin sembolü olan Adalet Bakanlığı ve halk düşmanı kararların alındığı AKP'nin Genel Merkez karargâhı olan iki kurum alınmıştır.
 
Bütün hassasiyetimize rağmen Adalet Bakanlığı'na yönelik yapılan eylemde kurum çalışanı bir kişinin eşinin hafif yaralandığı söylenmektedir.
 
Elimizde olmadan neden olduğumuz bu hafif yaralanmadan dolayı yaralanan kişi ve ailesinden özür dileyerek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler