Ankara'daki patlamada ölenler arasına Trabzonlu da var!

Ankara'da İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta yaşanan ve 28 kişinin ölümüne 61 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlamada hayatını kaybedenler arasında Trabzonlu bir vatandaşın da olduğu bilgisine ulaşıldı. Patlamada hayatını k

Ankara'daki patlamada ölenler arasına Trabzonlu da var!

Ankara'da İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta yaşanan ve 28 kişinin ölümüne 61 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlamada hayatını kaybedenler arasında Trabzonlu bir vatandaşın da olduğu bilgisine ulaşıldı.

Patlamada hayatını kaybeden 28 kişiden birinin Trabzonlu Mustafa Küçük olduğu öğrenildi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda Denetleme Personeli olarak görev yapan 50 yaşındaki 2 çocuk babası Trabzonlu Mustafa Küçük Ankara'daki terör saldırısında şehit olurken, Trabzon'un Uğurlu mahallesindeki yakınları büyük üzüntü yaşadı. Cenazesini almaya ağabeyi Hamdi Küçük Ankara'ya giderken, cenazenin yapılacak otopsi işlemlerinin ardından kendisine teslim edileceği ve 20.02.2016 Cumartesi günü İskenderpaşa Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Sülüklü Mezarlığında toprağa verileceği bildirildi. 

Küçük'ün aynı zamanda Trabzon CHP eski il başkanı Ahmet Kaya'nın da akrabası olduğu öğrenildi.

Mustafa küçük'ün cenazesinin yarın Trabzon'a getirileceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler