Ankara'da yıkım faciası!

Ankara'nın Ulus semtinde kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında 5 katlı bir bina çöktü. Enkaz altında yapılan aramada engelli olduğu belirtiler bir kişinin cesedine ulaşıldı.Olay, saat 10.30 sıralarında Çiçek Sokak'ta meydana geldi. Bölgeye itfaiye ve sağl

Ankara'da yıkım faciası!

Ankara'nın Ulus semtinde kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında 5 katlı bir bina çöktü. Enkaz altında yapılan aramada engelli olduğu belirtiler bir kişinin cesedine ulaşıldı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Çiçek Sokak'ta meydana geldi. Bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polislerin çevrede önlem almasının ardından çalışmalara başladı.

İtfaiyenin arama kurtarma görevlileri, dedektör köpek eşliğinde enkazda inceleme yaptı. Aramalar esnasında göçük altında engelli olduğu belirtilen 50'li yaşlarda bir şahsın cesedine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem