Ankara'da üçlü terör zirvesi

Taraflar, terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki varlığını sona erdirmek atılacak adımları masaya yatıracak.PKK'NIN VARLIĞINA SON VEREBİLMEK İÇİN TOPLANTITürkiye, ABD ve Irak’tan oluşan üçlü mekanizma, PKK’nın Kuzey Irak'taki varlığını sona erdirmek için at

Ankara'da üçlü terör zirvesi

Taraflar, terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki varlığını sona erdirmek atılacak adımları masaya yatıracak.

PKK'NIN VARLIĞINA SON VEREBİLMEK İÇİN TOPLANTI

Türkiye, ABD ve Irak’tan oluşan üçlü mekanizma, PKK’nın Kuzey Irak'taki varlığını sona erdirmek için atılacak adımları bugün Ankara’da konuşacak.

Genelkurmay'da düzenlenecek olan olan geniş katılımlı teknik komite toplantısında, Türk heyetine bir tümgeneral başkanlık edecek. Heyette, içişleri ve dışişleri bakanlıkları gibi ilgili kurumlardan temsilciler de yer alacak.

ABD’nin Irak'ta görevli bir askeri yetkili tarafından temsil edileceği toplantıya, Irak da, Ulusal Güvenlikten Sorumlu Devlet Bakanı Şirvan El Vaili'nin yardımcısının başkanlığındaki bir heyetle katılacak.Taraflar, terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki varlığını sona erdirmek atılacak adımları masaya yatıracak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem