Ankara'da Trabzon rüzgarı esti

Trabzon Vakfı ve Kültür Derneği tarafından Ankara'da düzenlenen ve perşembe günü başlayan "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri" bugün sona erdiHer yıl 200 binin üzerinde ziyaretçi çeken "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri", 20-24 Şubat günleri arasında Atatürk

Ankara'da Trabzon rüzgarı esti

Trabzon Vakfı ve Kültür Derneği tarafından Ankara'da düzenlenen ve perşembe günü başlayan "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri" bugün sona erdi

Her yıl 200 binin üzerinde ziyaretçi çeken "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri", 20-24 Şubat günleri arasında Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yapılacak. Trabzon'un sosyal ve kültürel önemini konu edinen etkinliklerde bu yıl, konser, dinleti, dans ve halk oyunları gösterisi, panel, söyleşi, sergi, defile, tiyatro, belgesel ve film gösterimleri yer aldı.

4 günde neler yaşandı? 2.sayfada

 

DÖRDÜNCÜ GÜNDE NELER YAŞANDI?

Her Yönüyle Trabzon etkinlikleri 4'üncü ve son gününde kapılarını ziyaretcilerine açtı. Açılıştan itibaren yoğun bir kalabalığın olduğu etkinlik alanı renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor. İlerleyen saatlerde bugününde Pazar günü olması nedeni ile kalabalığın artacağı tahmin ediliyor. Etkinlik saat 20.00 itibari ile sona erdi. Etkinlikten ayrilan katılıcıların oldukca memnun olduğu gözden kaçmadı. Bol bol yöresel eşya ve giyecek alan Trabzon sevdalilari bu etkinliği yaoanlara teşekkür ederken her sene kesinliklr tekrarlanmasini istediler. Etkinlik Fuat Saka konseri ile sona erdi.

TRABZON'A ANKARA'DA RENKLİ TANITIM

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

ÜÇÜNCÜ GÜN NELER YAŞANDI?

Her Yönüyle Trabzon etkinlikleri 3. gününde oldukça yoğun ilgiyle karşılaştı. Hafta sonu olması sebebiylede oldukça kalabalık olan etkinlikte adım atacak yer yoktu. Zaman zaman sıkışıklık yaşansada kısa sürede akış sağlandı. Horon ve tiyatro gösterileri ile devam eden etkinlikte yöresel kıyafetlere ve gereçlere ilgi oldukça fazlaydı. 

TRABZONLU TİYATROCULARDAN BÜYÜK REST! 

BORDO MAVİ İSYAN ANKARA'DA

AYGÜN: TRABZONLULAR BİZİ LİNÇ EDER!

CHP'Lİ MANSUR YAVAŞ TRABZON GÜNLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

CHP TRABZON İLÇE BAŞKANI AHMET KAYA'DAN TRABZONSPOR YORUMU!

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

İKİNCİ GÜNDE NELER YAŞANDI?

Her Yönüyle Trabzon etkinlikleri 2. günündede devame diyor. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte her stand ayrı bir görsellik ile ilgi odağı oluyor. 

Akçaabat Horon ekibinin gösterisi etkinliğin ilk saatlerinde herkesi hareketlendirdi.

Ankara'da bugün kolbastı rüzgarı da esti. Kolbastı ekibi izleyenelere hareketli dakikalar yaşattı ve büyük beğeni topladı. 

ŞABAN BÜLBÜL: 1461 TRABZON İHTİYACI OLAN ŞEY 

FENERBAHÇELİ BAŞKAN ADAYINDAN ŞAMPİYONLUK SORUSUNA CEVAP

ATİLLA DİLAVER: UEFA'YA İHTAR ÇEKTİK

OSMAN ÖZKÖYLÜ: 2010-2011 ŞAMPİYONU...

SUNAY AKIN TRABZON GÜNLERİNDE HAYRANIYLA BULUŞTU...

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

İLK GÜN NELER YAŞANDI?

Ankara'da 8. düzenlenen Trabzon Günleri'nin ilk günü hareketli başladı. Trabzon Günlerinin ilk gününe açılışta yaşanan protokol krizi damgasını vurdu.

İŞTE İLK GÜNDE YAŞANANLAR

TRABZON GÜNLERİNDE PROTOKOL KRİZİ!

KORAY AYDIN: KUPA BAŞBAKAN'DA

VOLKAN CANALİOĞLU: KONU ŞİKE OLUNCA...

GENÇ: KÜLTÜR ŞEHRİ TRABZON

ŞEVKET ARZ: TRABZON ETKİNLİKLERİ BİR BAŞKA

ÖRS: KİMSE TRABZONSPOR'U KULLANMASIN!

ABANOZ: 30 MART AKŞAMI...

HAKAN KULAÇOĞLU TEKRAR ADAY OLACAK MI?

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

haber61.net, haber61 TV ve Radyo haber61'in'de stantının bulunduğu etkinliklerde Programı Şöyle:

 

23 Şubat 2014 Pazar - 24 Şubat 2014 Pazartesi:

23_24_subat.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler