Ankara'da hava hareketliliği

 Bakanlar Kurulu, Suriye krizini ve atılacak adımları görüşecek. Toplantıda Hava Kuvvetleri Harekat Başkanı da Kurul'a bilgi verecek. Hava Kuvvetleri Komutanı ise Tarabya Köşkü'ndeydi.Suriye'nin düşürdüğü Türk uçağıyla ilgili dün başkent Ankara'da art ard

Ankara'da hava hareketliliği

 

Bakanlar Kurulu, Suriye krizini ve atılacak adımları görüşecek. Toplantıda Hava Kuvvetleri Harekat Başkanı da Kurul'a bilgi verecek. Hava Kuvvetleri Komutanı ise Tarabya Köşkü'ndeydi.

Suriye'nin düşürdüğü Türk uçağıyla ilgili dün başkent Ankara'da art arda önemli toplantılar yapılmıştı.

Bugün Ankara'nın gözü kulağı iktidar, muhalefet ve Dışişleri Bakanlığı cephesinden gelecek açıklamalarda olacak.

Bugün ayrıca Bakanlar Kurulu da toplandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantının öncelikli gündem maddesinin de Suriye ile ilişkiler ve verilecek tepkinin dozu olması bekleniyor.

Hava Kuvvetleri Harekat Başkanı Tümgeneral Ateş Mehmet İrez de konuyla ilgili Bakanlar Kurulu'na bilgi verecek.

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten de İstanbul'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Suriye tarafından dürüşülen Türk uçağıyla ilgili bilgi verdi.

Konuyla ilgili yarın da Başbakan Erdoğan’ın grup toplantısında ayrıntılı açıklamalar yapacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem