Ankara'da "gizli" görüşme

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşşal ile Ankara'da görüştü. Görüşme bugün ortaya çıktıGörüşmede Meşşal'in, Filistinli taraflar arasında uzlaşının sağlanmasına yönelik görüşmeler ve çalışmalar hakkında Erdoğan'a bilgi verd

Ankara'da "gizli" görüşme

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşşal ile Ankara'da görüştü. Görüşme bugün ortaya çıktı

Görüşmede Meşşal'in, Filistinli taraflar arasında uzlaşının sağlanmasına yönelik görüşmeler ve çalışmalar hakkında Erdoğan'a bilgi verdiği öğrenildi.
 
Başbakan Erdoğan'ın da Meşşal'e ''uzlaşıyı hedefleyen sürecin, kesintiye uğratılmaksızın sürdürülmesinin büyük önem taşıdığını ve bunun barış sürecine de olumlu katkı sağlayacağını'' ifade ettiği bildirildi.
 
Azerbaycan Savunma Bakanını kabul etti
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Savunma Bakanı Sefer Abiyev'i de kabul etti.
Başbakanlık Merkez Bina'da basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat süren görüşmede, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem