Ankara'da gerilim artıyor!

Ankara'da itirazlara ve Türkiye gündemine damga vuran tartışmalara neden olan büyükşehir belediye başkanlığı seçimi çerçevesinde bu akşam ilginç bir ziyaret yaşandı.Ankara'da itirazlara ve Türkiye gündemine damga vuran tartışmalara neden olan büyükşehir b

Ankara'da gerilim artıyor!

Ankara'da itirazlara ve Türkiye gündemine damga vuran tartışmalara neden olan büyükşehir belediye başkanlığı seçimi çerçevesinde bu akşam ilginç bir ziyaret yaşandı.

Ankara'da itirazlara ve Türkiye gündemine damga vuran tartışmalara neden olan büyükşehir belediye başkanlığı seçimi çerçevesinde bu akşam ilginç bir ziyaret yaşandı. Bu ziyaret, seçim tartışmalarının Ombudsman'a (Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu) taşındığı yorumlarına neden oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kamu Denetciliği Kurumu'na ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası ziyareti ilişkin soruları yanıtsız bırakan Gökçek'in sürpriz ziyareti merak konusu oldu.

Kendi aracıyla geldi

Yerel seçim sonrası haraketli günlerin yaşandığı Ankara'da bugün akşam saatlerinde sürpriz bir ziyaret yaşandı. CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'la büyük bir çekişme yaşayan ve seçimi kıl payı bir farkla kazanan Gökçek, saat 19.00 sıralarında Kamu Denetçiliği Kurumu'na geldi. Kendi kullandığı aracıyla Kamu Denetçiliği Kurumu'na gelen Gökçek, burada yaklaşık 20 dakika kaldı. Gökçek, çıkışta ziyarete ilişkin soruları yanıtsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler