Ankara'da feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı

Edinilen bilgiye göre, henüz sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 06 J 1432 plakalı minibüs ile 58 RA 731 plakalı minibüs, Bağlum Caddesi ile Başkent Caddesi kavşağında çarpıştı.Çarpmanın etkisiyle devrilen 58 RA 731 plakalı minibüste bulunan Mithat Tanrıkulu

Ankara'da feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı

Edinilen bilgiye göre, henüz sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 06 J 1432 plakalı minibüs ile 58 RA 731 plakalı minibüs, Bağlum Caddesi ile Başkent Caddesi kavşağında çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle devrilen 58 RA 731 plakalı minibüste bulunan Mithat Tanrıkulu ile ismi henüz öğrenilemeyen yabancı uyruklu bir kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan 4 kişi de çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Talat Paşa Bulvarı Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu önünde Halil İbrahim Alkaç'ın kullandığı 06 MYL 31 plakalı araç, kontrolden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü Alkaç ile otomobilde bulunan Turan Kuvvet yaralandı.

Yaralılar, ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler