Ankara’da faciadan dönüldü

Ankara'da freni boşalan bir beton mikseri, yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra bir gecekonduya çarparak yan yattı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.Edinilen bilgiye göre, olay Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meyda

Ankara’da faciadan dönüldü

Ankara'da freni boşalan bir beton mikseri, yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra bir gecekonduya çarparak yan yattı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Edinilen bilgiye göre, olay Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. Metin E.'ye ait 06 CFG 63 plakalı beton mikseri, harç boşalttığı sırada birdenbire hareket etti. Yokuş aşağı 200 metre boyunca sürücüsüz ilerleyen beton mikseri, 52. Sokak'taki bir gecekonduya çarparak yan yattı. Kaza sonrasında olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yan yatan aracın içindeki harcın bir gecekondunun bahçesine dökülmesi üzerine gecekondu sahibi bahçesindeki harcı alarak evinin dış cephesini onardı. Yaşanan kazada ölen ve yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara’da faciadan dönüldü

Ankara’da faciadan dönüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler