Ankara'da bomba patladı sosyal ağ çöktü!

Ankara'da meydana gelen patlama sonrası Facebook ce Twitter'a erişim engellendi mi? Facebook ve Twitter neden yavaş açılıyor?  Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın Devlet Mahallesi'ndeki askeri lojman bölgesinde askeri servis araçlarının

Ankara'da bomba patladı sosyal ağ çöktü!

Ankara'da meydana gelen patlama sonrası Facebook ce Twitter'a erişim engellendi mi? Facebook ve Twitter neden yavaş açılıyor? 

Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın Devlet Mahallesi'ndeki askeri lojman bölgesinde askeri servis araçlarının bulunduğu noktada meydana geldiği öğrenildi.

Patlama sonrası sosyal medya ağlarından Facebook ve Twitter'a erişim yavaşladı. Bir çok kullanıcı Facebook ve Twitter'a girişte problem yaşarken sorunun kaynağının yağunluktan mı yoksa bir engelle mi olduğu henüz bilinmiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler