Ankara yarın okullar tatil mi? 22 Ocak Perşembe Ankara'da okul var mı?

Ankara'da yaın okullar tatil mi, yarın okul var mı? Gibi sorular Ankara'daki öğrenciler ve velilerin en çok merak ettiği soru oldu Ankara valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Ankara'da bugünün ardından yarın 22 Ocak Cuma günü de

Ankara yarın okullar tatil mi? 22 Ocak Perşembe Ankara'da okul var mı?

Ankara'da yaın okullar tatil mi, yarın okul var mı? Gibi sorular Ankara'daki öğrenciler ve velilerin en çok merak ettiği soru oldu

Ankara valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Ankara'da bugünün ardından yarın 22 Ocak Cuma günü de okullar tatil edildi. Böylece ara tatil de uzamış oldu. Ankara'da öğrenciler bu nedenle karneleri ne zaman alacaklarını merak ediyorlar. Açıklamaya göre. öğrenciler karnelerini eokul üzerinden görebilecekler ve isteyen haftaiçi okullarına giden öğrenciler karnelerini alabilecekler.
ankarada-okullar-tatil-mi.jpg

ANKARA VALİLİĞİNDEN YAĞILAN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, Ankara genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrenciler için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 22 Ocak 2016 Cuma günü Milli Eğitim'e bağlı resmi, özel temel ve ortaöğretim kurumlarının (kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseler) bir gün daha tatil edildiği kaydedildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve süt izni hakkından faydalanan kadın personel ile engelli personel, gaziler, vazife ve harp malullüğü bulunanların da aynı tarihte idari izinli sayılacakları ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler