Ankara ve İstanbul’da çok sayıda adrese şafak baskını

Ankara ve İstanbul'da polis ekipleri, önceden belirlenen çok sayıda adreste arama yaptı.Başkent'te sabaha karşı hareketli saatler yaşandı. Ankara Emniyet Müdürlüğünde toplanan çok sayıda polis, önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Polis ekipl

Ankara ve İstanbul’da çok sayıda adrese şafak baskını

Ankara ve İstanbul'da polis ekipleri, önceden belirlenen çok sayıda adreste arama yaptı.

Başkent'te sabaha karşı hareketli saatler yaşandı. Ankara Emniyet Müdürlüğünde toplanan çok sayıda polis, önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Polis ekipleri, gittikleri adreslerde arama gerçekleştirdi. Operasyonun içeriğiyle ilgili, henüz bir açıklama yapılmadı.

İSTANBUL

İstanbul'da da Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çeşitli adreslere şafak operasyonu düzenledi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yapılan operasyona Özel Harekât Şube Müdürlüğü de destek verdi. Yapılan operasyon kapsamında daha önceden belirlenen Büyükçekmece Tepecik Kiptaş Blokları'nda bulunan bir apartman dairesine Özel Hareket Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yardımıyla girildi. Girilen adreste aramalar yapılırken şüpheli şahıs üzerinde çalışma yapıldı.

İstanbul genelinde yapılan operasyonda birçok adrese girildiği öğrenilirken gözaltıların olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler