Ankara saldırısını kim düzenledi? İşte o isim

Ankara’da dün akşam en az 37 kişinin öldüğü terör saldırısının faillerinden olduğu kesinleşen bir ismin kimliği belirlendi. Emniyet kaynaklarına göre saldırıyı, S.Ç.D adlı kadın terörist yaptı.   Balıkesir Üniversitesi’nde öğrenci olan S.Ç.D’nin, 2013 yıl

Ankara saldırısını kim düzenledi? İşte o isim
Ankara’da dün akşam en az 37 kişinin öldüğü terör saldırısının faillerinden olduğu kesinleşen bir ismin kimliği belirlendi. Emniyet kaynaklarına göre saldırıyı, S.Ç.D adlı kadın terörist yaptı.
 
Balıkesir Üniversitesi’nde öğrenci olan S.Ç.D’nin, 2013 yılında terör örgütüne katıldığı iddia ediliyor.
 
2013'te aile kayıp başvurusu yapmış
 
2013'te S.Ç.D'nin ailesi kızları hakkında kayıp başvurunda bulunmuş. Yapılan araştırma ve inceleme neticesinde S.Ç.D'nin terör örgütü PKK'ya katılmak için "dağa gittiği" tespit edilmiş daha sonra Balıkesir'e dönen S.Ç.D yakalanarak gözaltına alınmış ve hakkında 4 arkadaşıyla birlikte teör örgütü üyesi olmaktan Balıkesir 2. Ağır Ceza mahkemesinde dava açılmış.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem