Ankara saldırısı sonrası ziyaretini iptal etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Ankara'da meydana gelen saldırı sonrası Ağrı iline yapacağı ziyareti iptal etti. Birtakım incelemeler ve temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Raza

Ankara saldırısı sonrası ziyaretini iptal etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Ankara'da meydana gelen saldırı sonrası Ağrı iline yapacağı ziyareti iptal etti.

Birtakım incelemeler ve temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Razamanoğlu, akşam saatlerinde Ankara'da meydana gelen ve 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 61 vatandaşımızın da yaralandığı saldırı sonrası Ağrı İline yapacağı ziyareti iptal etti.

Bakan Ramazanoğlu Ağrı'daki programında Ağrı Valiliğini ziyaret ederek başlayacaktı. Sırasıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile bağlı kuruluşları ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etmesi bekleniyordu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, daha sonra öğle saatlerinde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yemekli toplantıda bir araya gelecek ve Eleşkirt ilçesinde Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesinin açılışına katılacaktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem