Anjiyodan sonraki ilk fotoğraf

 KKTC'deki Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi'nde iki gün önce anjiyo olan şovmen Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımdan çıkarıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Erbil normal servise alınırken görüntülendi. Yoğun bakımdan çıkarılışında Erbil'in ya

Anjiyodan sonraki ilk fotoğraf

 

KKTC'deki Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi'nde iki gün önce anjiyo olan şovmen Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımdan çıkarıldı.

 

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Erbil normal servise alınırken görüntülendi. Yoğun bakımdan çıkarılışında Erbil'in yanında yakınları ile menajeri Stelyo Pipis de bulundu.

 

YDÜ Kalp Merkezi Başkanı Prof Dr. Barış Ökçün, iki gün önce anjiyografi yaptıkları Erbil'in tıkalı olan bir damarının “Balon” yöntemiyle açıldığını anımsattı.

 

Ökçün, “Yoğun bakım süreci gayet normal geçti. Şu anda hastamız gayet iyi. Yoğun bakımdan çıkarıp servise aldık. Birkaç gün içerisinde de her şey yolunda giderse, taburcu etmeyi planlıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler