Angelababy'nin düğünü tam 20 Milyon Dolarlık!

 Çin'in Kim Kardashian'ı olarak tanınan oyuncu, şarkıcı, model Angelababy, kendisi gibi oyuncu ve şarkıcı olan Huang Xiaoming ile görkemli bir düğünle evlendi. Çin'in Şanghay'da şehrinde dünyaevine giren 37 yaşındaki Huang Xiaoming ve 26 yaşındaki Angelab

Angelababy'nin düğünü tam 20 Milyon Dolarlık!

 Çin'in Kim Kardashian'ı olarak tanınan oyuncu, şarkıcı, model Angelababy, kendisi gibi oyuncu ve şarkıcı olan Huang Xiaoming ile görkemli bir düğünle evlendi.

Çin'in Şanghay'da şehrinde dünyaevine giren 37 yaşındaki Huang Xiaoming ve 26 yaşındaki Angelababy'in düğünü için tam 20 milyon euro harcandı.

angelababy.jpg

2000 kişinin katıldığı düğünde Angelababy, 5 ayda hazırlanan Christian Dior imzalı saten organze karışımı beyaz bir gelinlik giydi.

Lüks düğünün dikkat çeken diğer detaylarıysa 10 katlı düğün pastası ve tören alanına holgramla yansıtılan 3 boyutlu kale görseli oldu.Angelababy'in yüzüğü de oldukça dikkat çekiciydi. Güzel oyuncunun Chaumet marka yüzüğü 6 karatlık elmastan oluşuyor.

angelababy-yuzuk.jpg

Angelababy kimdir?

Angela Yeung, daha çok sahne adı ile bilinen (1989 28 Şubat doğumlu) Angelababy. Hong Kong'lu model sahne adı olarak Angela Baby ismini kullanmaktadır. Çin'in Kim Kardashian'ı olarak bilinmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler