Anahtar Deliği 17.12.2015

CHP’DE ARAYIŞ    CHP Trabzon il başkanlığı için İl Başkanı Güzide Uzun adaylığını açıkladı.   Sırada adaylığını açıklayacak isimler var.   Bu isimler arasında Turgay Güngör en şanslı isimlerden biri.   Geçmişte merkez ilçe başkanı olarak görev yapan Turga

Anahtar Deliği 17.12.2015
CHP’DE ARAYIŞ 
 
CHP Trabzon il başkanlığı için İl Başkanı Güzide Uzun adaylığını açıkladı.
 
Sırada adaylığını açıklayacak isimler var.
 
Bu isimler arasında Turgay Güngör en şanslı isimlerden biri.
 
Geçmişte merkez ilçe başkanı olarak görev yapan Turgay Güngör’ün il başkan adayı olması için Ortahisar ile Akçaabat ilçe örgütlerinin ittifak halinde çalışma yaptığı biliniyor.
 
Turgay Güngör’ün adaylığına destek verenler arasında eski il başkanları Cafer Hazaroğlu ile Necip Yıldız’ı delege yaptırmadıkları için göbek atanların bulunması da ilginç bir koreografi oluşturuyor.
 
2002 genel seçimi öncesi İl Başkanı olan ve girdiği genel seçimde milletvekili seçilerek bir dönem vekillik yapan Şevket Arz’ın yeniden toparlayıcı il başkanı olmasını isteyenler olmasına karşın, CHP’de beklentisi olanlar Arz’ın adaylığına sıcak bakmadıkları gerçeği ortada.
 
 
“ALİ TÜREN ÖZTÜRK GERİ Mİ DÖNDÜ?” 2. SAYFADA
 
ALİ TÜREN ÖZTÜRK GERİ Mİ DÖNDÜ?
 
7 Haziran genel seçimine CHP milletvekili listesinden seçime ikinci sırada Akçaabat’ın adayı olarak ikinci sırada giren Ali Türen Öztürk, 1 Kasım genel seçimine gelindiğinde 5. sıraya indirildi. İkinci sıraya da eski il başkanlarından Yavuz Karan konulmuştu.
 
Kendisiyle ilgili yapılan tasarrufa tepki göstererek hem milletvekili listesinden çekilen, Ali Türen Öztürk aynı zamanda partiden istifa ettiğini ifade ederek kendisine yapılan haksızlığı dile getirmiş vermiş veriştirmişti.
 
İl başkanlığı seçimi öncesi kulislerin tam göbeğindeki isimlerden biri yine Ali Türen Öztürk, onun da il başkan adayı var.
 
Ve Öztürk, il başkan adayı olarak Turgay Güngör’ü destekliyor.
 
Anlaşılan o ki, Ali Türen Öztürk’ün CHP’den umudu kesmediği ve 2019 genel seçimi hazırlığI içinde olduğudur.
 
 
“AYNI İLDEN BAKAN YARDIMCISI!” 3. SAYFADA
AYNI İLDEN BAKAN YARDIMCISI!
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Trabzon milletvekili olunca, bu bakanlığın bakan yardımcılığına ve üst düzey bürokrasi koltuklarına gelecek isimlerin arasına Trabzon’dan da yakıştırılanlar oluyor.
 
Bakan Yardımcılığı için geçen isimler arasında Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan’ın da ismi geçiyor.
 
Konuyu görüştüğümüz Yıldırımhan’ın düşüncesi daha farklı.
 
Kendisi adına konuşmadı, temayülden şöyle bahsetti.
 
Bakan Yardımcılıkları bu dönem bakanı olmayan illerin eski milletvekillerine verilerek denge sağlanmak istiyor. Aynı ilin bakanı kendi ilinden bakan yardımcısı alması durumunda onunla yetkisini paylaşmaktan imtina ediyor. Bu durum performansa yansıyor. Aynı ilden bakan yardımcısı olmayacak gibi bir düşüncenin hükümete hakim olduğunu düşünüyorum şeklinde görüş belirtti.
 
“FEDA YILI” 4. SAYFADA
 FEDA YILI
 
Trabzonspor yeni yönetimi 6 Aralık kongresinde seçildi, hafta içinde kulüp yönetimini devraldı.
 
Göreve geldikten sonra kulüpte biriken sorunları çözmek için üst üste toplantılarla plan yapan Başkan Muharrem Usta yönetimi bir yandan da futbolculardan feda beklentisini futbolcularla birebir konuşmaya başladı.
 
Eski başkan ve yönetim döneminde futbolculara adeta olmayan paralar aşırı miktarda dağıtılmış, mukavelelere yazılmış, ödeme sırası gelince ödenerek yüksek mukavelelerin karşılanması mümkün değil.
 
Başkan Usta’nın futbolculardan fedakarlık istemesi karşılığında, futbolcuların da anlayış göstermeleri gerekir.
 
 
“TRABZONSPOR TV” 5. SAYFADA
TRABZONSPOR TV
 
Trabzonspor yönetiminin Trabzonspor Tv’yi kurma konusunda adım atmış olması önemli bir gelişmedir.
 
Trabzonspor TV kurulması geçmişte görev yapan yönetimlerden bazılarının da önemli projeleri arasında yer almıştı.
 
Trabzonspor büyük takımdır, ezeli rakipleri de İstanbul’un üç büyüğüdür.
 
Onlar TV’lerini yıllar öncesi yayına soktukları halde Trabzonspor’un geç kalmış olması elbette ki, böyle gidecek anlamına gelmez.
 
Başkan Muharrem Usta ve ekibi TSTV kurulmasına el attı, kısa zamanda gerçekleşmesi gerekir.
 
Trabzonspor’un yüksek bütçesinde TS TV’ye ayrılacak ödenek fazla yer tutmaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem