Amire nişanlısının yanında dayak!

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak ile eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık, emniyet amiri F.B.'yi dövdükleri iddiasıyla karakolluk oldu. Beşiktaş'taki dakikalarca süren kavganın güvenlik kamerasına saniye

Amire nişanlısının yanında dayak!

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak ile eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık, emniyet amiri F.B.'yi dövdükleri iddiasıyla karakolluk oldu. Beşiktaş'taki dakikalarca süren kavganın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

OLAY YANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Olay, 2 Temmuz cumartesi gecesi 00.30 sıralarında Çırağan Caddesi üzerinde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan olay şu şekilde gelişiyor; Yurtdışında görev yapan ve halen İzmir Emniyeti kadrosunda yer alan F.B. nişanlısı G.K. ile birlikte kendi kullandığı özel aracıyla Ortaköy yönüne doğru seyir halindeyken, Galatasaray yöneticisi Abrürahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak'ın kullandığı araç arkadan çarpıyor. Emniyet Amiri F.B ile Hikmet Albayrak arasında tartışma çıkıyor.

NİŞANLISININ GÖZLERİ ÖNÜNDE DAYAK
Daha öndeki başka bir araçtan inen Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık ve arkadaşları da tartışmaya karışıyor. Bu sırada Albayrak, F.B. ye yumruklar atıyor. Kavga sırasında Albayrak'ın gömleğinin sol kolunun yırtılması üzerine olay daha da büyüyor. Kavgaya Albayrak ve Aşık'ın yanı sıra arkadaşları katılıyor. Grup, emniyet amiri F.B.'yi aralarına alarakuzun süre tartaklıyor.

AMİR VE NİŞANLISI KAMPÜSE SIĞINDI
F.B. nişanlısı G.K.'yi kavgayı ayırmaya çalışan Galatasaray Üniversitesi'nin özel güvenlik görevlilerinin yardımıyla kampuse gönderiyor. Albayrak, Aşık ve arkadaşlarının yeniden saldırması üzerine F.B. de kampüse sığınıyor. Albayrak ve Aşık arkadaşlarıyla beraber yere düşen F.B'ye tekme attığı görülüyor. Kavga yaklaşık 15 dakika sürüyor. Olay yerine gelen polisler, Albayrak, Aşık ve beraberindekileri F.B. ve nişanlısı G.K.'yi Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürdü. F.B. saldırganlardan, Hikmet Albayrak da F.B.'den şikâyetçi oldu. Emniyet amiri F.B, Albayrak, Aşık ve arkadaşları karakolda alınan ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler