Ambulansa desteğe giden polise ateş açtılar!

Diyarbakır'da sağlık ekiplerine gelen bir ihbara destek amaçlı ve çevre güvenliğini sağlamaya giden polis ekiplerine bir grup silahlı saldırıda bulundu.Edinilen bilgilere göre olay, merkeze bağlı Kayapınar ilçesi Gaziler Çeşme Durağı'nda bulunan bir parkt

Ambulansa desteğe giden polise ateş açtılar!

Diyarbakır'da sağlık ekiplerine gelen bir ihbara destek amaçlı ve çevre güvenliğini sağlamaya giden polis ekiplerine bir grup silahlı saldırıda bulundu.

Edinilen bilgilere göre olay, merkeze bağlı Kayapınar ilçesi Gaziler Çeşme Durağı'nda bulunan bir parkta meydana geldi. 112 sağlık ekiplerine gelen saldırgan bir vaka ihbarına giden sağlıkçılar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye sağlık ekipleriyle beraber giden polis ekiplerine parkın içerisinden bir grup ateş etti.

Bölgede bulunan polis ekipleri olay üzerine takviye ekip istedi. Olay yerine gelen polisler, önce park çevresinde bulunan vatandaşların can güvenliğini alarak yere yatırdı. Çok sayıda polisin sevk edildiği bölgeye özel harekat timleri de gelerek destek verdi. Polis ekiplerinin ve zırhlı araçların bölgeye geldiğini gören grup, gecenin karanlığından faydalanarak kaçtı.

Bölgede polis ekipleri zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alırken çelik yelekli ve uzun namlulu silahlarla olan polislerinde çevrede araştırması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler