Amacınız Müslüm Gürses'i öldürmek mi ?

12 Kasım’dan bu yana hastanede yatan Müslüm Gürses’in adına çıkarılan ‘The Greatest Hits Of Müslüm Gürses’ adlı albümü davalık olduMüslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, “Müslüm Gürses fırsatçılığı yapmayalım. Müslüm’ü ruhen öldürmek mi istiyorsunuz?” diyerek

Amacınız Müslüm Gürses'i öldürmek mi ?

12 Kasım’dan bu yana hastanede yatan Müslüm Gürses’in adına çıkarılan ‘The Greatest Hits Of Müslüm Gürses’ adlı albümü davalık oldu

Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, “Müslüm Gürses fırsatçılığı yapmayalım. Müslüm’ü ruhen öldürmek mi istiyorsunuz?” diyerek yapım şirketine dava açtı.
 
Müslüm Gürses, kol ağrısı ve aşırı öksürük şikâyetiyle gittiği hastanede ana damarının tıkalı olduğu tespit edilince 12 Kasım'da hastaneye yatırılmış, Prof. Dr. Bingür Sönmez tarafından ameliyat edilmişti.
 
Yaklaşık 3 aydır yoğun bakımda olan Gürses'in sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gitmesi eşi Muhterem Nur başta olmak üzere sevenlerini oldukça sevindirdi. Sanatçının hastanede yattığı süreçte elinde Müslüm Gürses'in şarkılarının hak sahipliği bulunan yapımcılar Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuru yaparak albümleri yeniden satışa çıkarmak için bandrol istemişti.
 
Bandrol talebine kızan Muhterem Nur, söz konusu yapımcıları arayarak "Ne yapıyorsunuz? Çok ayıp. Müslüm Gürses fırsatçılığı yapmayın" diyerek sitem etmişti. Yapımcılar da Nur'u kırmayarak Müslüm Gürses albümü çıkarmaktan vazgeçti.
 
20 ŞARKILIK ALBÜMÜ SATIŞA ÇIKARILDI
 
Esen Müzik ise diğer yapımcıların aksine Müslüm Gürses'in seslendirdiği 20 şarkıyı 'The Greatest Hits Of Müslüm Gürses' adıyla geçtiğimiz günlerde satışa çıkardı. 15.99 TL'den satılan albüm için Muhterem Nur, avukatına talimat vererek Esen Müzik'e davası açılmasını istedi.
 
Nur, albümün fırsatçılık üzerine çıkarıldığını, bunun de kendisini oldukça üzdüğünü, Esen Müzik'in Müslüm Gürses şarkılarından bazılarının hak sahipliğini elinde bulundurmasının albüm çıkarmasına yeterli olmaması gerektiğini belirtti.
 
Milyonların sevdiği bir sanatçıya bu şekilde muamele yapılmasının kendilerini oldukça üzdüğünü söyleyen Muhterem Nur, "Dilerim en yakın zamanda adalet yerini bulur. Müslüm yarın bir gün hastaneden çıkacak. Bu yapılanları öğrenecek. O zaman da çok üzülecek. Müslüm'ü ruhen öldürmek mi istiyorsunuz?" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem