Altın Borsa'dan yaz koleksiyonu

Sektörde 20. Yılını kutlayan Altın Borsa  Müşterilerini yine birbirinden güzel 2014 Yaz  koleksiyonuyla karşılamaya hazırlanıyor. 43 yılını kutlayan Erkanlar Kuyumculuğun Firması olan  Altın Borsa 20 yıllık güven ve müşteri memnuniyetinin eseri olarak sek

Altın Borsa'dan yaz koleksiyonu

Sektörde 20. Yılını kutlayan Altın Borsa  Müşterilerini yine birbirinden güzel 2014 Yaz  koleksiyonuyla karşılamaya hazırlanıyor. 43 yılını kutlayan Erkanlar Kuyumculuğun Firması olan  Altın Borsa 20 yıllık güven ve müşteri memnuniyetinin eseri olarak sektördeki yerini pekiştirirken; yaz dönemi koleksiyonunda zarafet kalite ön planda olan koleksiyonda altının cazibesi ve birbirinden orijinal tasarımlarla müşteri beğenisini karşılayacağa benziyor.

Altın Borsa; özellikle yaptığı reklam kampanyaları ile dikkati çekerken; söz konusu reklam kampanyalarının gücünün; kendine güven ve ürünlerindeki kalitenin yansıması olduğunu bildiren Mustafa Erkan  altın pırlanta ve saat ürünlerindeki seçimlerinde en iyi ve en kalitelilerini  Trabzon insanı için seçtiklerini ve bunun sonucu olarak firmanın sektörde ki yerinin haklı olarak pekiştiğini belirtti.

20 Yıl Kutlamaları ve kampanyaları kapsamında; BİRLİKTE BİR ÖMÜR sloganını kullanan altın borsa açıldığı  1994 yılından bu yana kaliteli ürün ve hizmet anlayışından ödün devam ederken  sektör sıkıntılarına rağmen 2014 yaz koleksiyonunda zarafet ve kaliteden ödün vermeden seçkilerini yaptıklarını ve ürünlerin 20 yıl önceki gibi aynı heyecan ve aynı amatör ruhu, profesyonel yöntemlerle müşteri beğenisine sunacaklarını bildirdi. Bizde daha nice 20 yıllar geçirmeleri temennisi ile başarılar diliyoruz.

www.erkanlarkuyumculuk.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem