Alperen Ocakları'ndan saldırı açıklaması!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıyı Orhan Öven isimli kişi düzenledi. Bu şahsın Alperen Ocakları üyesi olduğu iddia edilmişti. Alperen Ocakları'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi içeri

Alperen Ocakları'ndan saldırı açıklaması!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıyı Orhan Öven isimli kişi düzenledi. Bu şahsın Alperen Ocakları üyesi olduğu iddia edilmişti. Alperen Ocakları'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.
 
Açıklamada, "Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi içerisinde grup konuşmasına gerçekleştirmek üzere koridorda ilerlerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bey Orhan Övet isimli şahıs tarafından yumruklu saldırıya uğramıştır.Görsel ve yazılı medyada saldırıyı gerçekleştiren bu şahsın Alperen Ocakları üyesi olduğu yönünde haber yapılmasına karşın adı geçen şahsın teşkilatımızla uzaktan yakından alakası yoktur" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem