"Alo ben dağdan geldim"

"Dağdan geldim teslim olmak istiyorum"MARDİN'in Nusaybin İlçesi'ne karayolu ile gelen ve adı açıklanmayan 1 PKK'lı, telefonla jandarmayı arayarak teslim oldu.Nusaybin İlçesi'ne kırsal alandan geldiği belirtilen ve adı açıklanmayan bir PKK'lı, otobüs termi

"Alo ben dağdan geldim"

"Dağdan geldim teslim olmak istiyorum"

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'ne karayolu ile gelen ve adı açıklanmayan 1 PKK'lı, telefonla jandarmayı arayarak teslim oldu.

Nusaybin İlçesi'ne kırsal alandan geldiği belirtilen ve adı açıklanmayan bir PKK'lı, otobüs terminaline gelerek kendini ihbar etti. 

PKK'lı, jandarmayı telefonla arayarak, "Kırsaldan geliyorum. Örgütten kaçtım. Teslim olmak istiyorum. Nusaybin otogarındayım. Gelin beni alın" dediği belirtildi. Bunun üzerine otogara giden jandarma ekipleri, adı çıklanmayan PKK'lıyı gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen PKK'lının soruşturması devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem