Almanya’daki Türk cinayeti siyasi mi?

Geçtiğimiz gün Almanya'nın başkenti Berlin'de bombalı saldırıda hayatını kaybeden Mesut Ter'in Türk-Rus uyuşturucu mafyası hesaplaşması neticesinde öldürüldüğü iddia edilirken, amca Nevzat Ter ise olayın siyasi olabileceğini öne sürdü. Geçtiğimiz gün Berl

Almanya’daki Türk cinayeti siyasi mi?

Geçtiğimiz gün Almanya'nın başkenti Berlin'de bombalı saldırıda hayatını kaybeden Mesut Ter'in Türk-Rus uyuşturucu mafyası hesaplaşması neticesinde öldürüldüğü iddia edilirken, amca Nevzat Ter ise olayın siyasi olabileceğini öne sürdü.

Geçtiğimiz gün Berlin'de sabah saat 07.50 sıralarında aracına yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden 43 yaşındaki Mesut Ter'in Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğduğu ve 8 aylıkken Almanya'ya yerleştiği ortaya çıktı. Almanya'da işletmecilik yaptığı bildirilen Mesut Ter'in amcası Nevzat Ter, "Yeğenimin biraz siyasi düşüncesi vardı.

Parmaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde Türk bayrağı dövmeleri vardı. Yürekli biriydi. Bizim şüphemiz, bu olayın siyasi olmasıdır. Orada şu anda ne olduğunu bilmiyoruz. Ruslar ile hiçbir ticareti olduğunu düşünmüyorum. Vatanı için, bayrağı için yapamayacağı yoktu. Çıkan haberler bizleri çok üzdü. Acımıza bir acı daha kattı" diye konuştu.

"ZİYARETE GELECEKKEN CENAZESİ GELİYOR"

Oğlunun yolunu gözlerken vefat haberini alan gözü yaşlı anne Fatma Ter ise "1972 senesinde 8 aylıkken onu Almanya'ya götürdüm. 3 çocuğum var. Hiçbirinin düşmanı yoktu. Kimseyi incitmezdi. Kim koydu bombayı, nasıl öldürdüler bilmiyoruz. Yanında kız kardeşi ve oğlan kardeşi vardı. 2 sene önce babasını kaybettiğimiz için ben Bursa'ya geldim. Bir hafta sonra buraya gelecekti. Evlenip boşanmıştı. 20 yaşında bir kızı vardı. Şok oldum. Ben onun gelmesini beklerken ölüm haberini aldım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem