Alman yatırımcılar Giresun'da

 Giresun ve İnsanlığa Hizmet Derneği’nin, bir süredir yaptığı çalışmalar sonucu Alman yatırımcılar ön inceleme için Giresun’a geliyor.Alman yatırımcıların Giresun’da turizm ve sanayi alanlarında ön incelemelerde bulunacağını belirten Giresun ve İnsanlığa

Alman yatırımcılar Giresun'da

 

Giresun ve İnsanlığa Hizmet Derneği’nin, bir süredir yaptığı çalışmalar sonucu Alman yatırımcılar ön inceleme için Giresun’a geliyor.

Alman yatırımcıların Giresun’da turizm ve sanayi alanlarında ön incelemelerde bulunacağını belirten Giresun ve İnsanlığa Hizmet Derneği Başkanı Ayhan Akten, “Bir süredir yaptığımız çalışmaların bugün dönüşünü almaktayız. Derneğimiz ve Almanya’nın Marl şehrindeki İslam-Hıristiyan Çalışma Birliği arasında temaslarımız vardı. Bir heyet olarak Almanya’ya gittiğimizde ilimizin özellikle turizm başta olmak üzere yatırıma açık olduğu brifingini vermiştik. Bugün ise davetlimiz olarak Almanya’da bulunan, İslam-Hıristiyan Çalışma Birliği Başkanı Hartmut Dreier, üyesi Adnan Sağlık, Türk İşadamımız Engin Baydemir ve Alman İşadamı Hubert Sechulte Kemper önümüzdeki pazartesi günü ilimizde olacaklardır. Gelecek olan Türk ve Alman işadamlarıyla valilikte ilimizle ilgili brifing verilmesiyle başlayacak olan programımız, turizm alanlarımızın gezisi ve sanayi kuruluşlarının incelenmesiyle sona erecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler