Alman basınından ilginç yakıştırma: Muharrem Usta-Hakan Çalhanoğlu...

Bayer Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu ile Trabzonspor arasındaki kriz çözüme ulaşmazken, gelişmeler Almanya'da da geniş yankı buldu.

Alman basınından ilginç yakıştırma: Muharrem Usta-Hakan Çalhanoğlu...
Bayer Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu ile Trabzonspor arasındaki kriz çözüme ulaşmazken, gelişmeler Almanya'da da geniş yankı buldu. FIFA'dan gelecek olası bir cezada EURO 2016'da Türkiye forması giyememe ihtimali bulunan yıldız futbolcunun durumu için Almanlar, bordo-mavililerle ilgili ilginç yorumda bulundu.

Hamburger Morgenpost gazetesi, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın fotoğrafıyla verdiği haberinde "Bu adam Hakan Çalhanoğlu'nun en büyük düşmanı" ifadesini başlığa çıktı: "Bu, Hakan Çalhanoğlu'nun başına ilk kez gelmiyor. Hamburg taraftarı da kulüpten ayrılırken kendisine tepki göstermişti. Ancak taraftarın tepkisi Muharrem Usta'nınkiyle karşılaştırılamaz. Bu adam onun en büyük düşmanı".

Trabzonspor Başkanı Usta'nın oyuncuya karşı FIFA'da yürütülen süreçte geri adım atmamaya kararlı olduğunu belirten sözlerine yer verilirken, bu durumun oyuncunun EURO2016'da forma giymesini engelleyebileceğine dikkat çekildi. (Onur Dinçer / Skorer)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler