Alkollü sürücü otobüs durağına daldı, 1 ölü 3 yaralı

Bursa'da sürücüsü aşırı alkollü olan bir araç otobüs durağına girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Bursa Mudanya Yolu Merkez istikametinde 150 promil alkollü sürücü Ercüment T. (42) kontrolündeki 16 MCB 85 plak

Alkollü sürücü otobüs durağına daldı, 1 ölü 3 yaralı

Bursa'da sürücüsü aşırı alkollü olan bir araç otobüs durağına girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Mudanya Yolu Merkez istikametinde 150 promil alkollü sürücü Ercüment T. (42) kontrolündeki 16 MCB 85 plakalı otomobil aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Uzun bir mesafe savrulan araç o sırada otobüs durağında işe gitmek üzere servis bekleyen Karahan çiftine çarptı.

Kazanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Serdar Karahan ve eşi ağır yaralanırken otomobil sürücüsü Ercüment T. ve eşi de yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Serdar Karahan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 kişi Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayrıca olay yerine gelen mahalle sakinleri Mudanya yolundaki kazalarla ilgili onlarca kişinin hayatını kaybetmesinden yakındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler