Alkollü arkadaşına yardım için geldi ama...

Ankara'da trafik uygulamasında alkollü çıkıp ehliyeti alınan sürücüye yardım için gelen arkadaşı da alkollü çıkınca onun da ehliyetine el konuldu.Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde Çankaya, Esat Caddesi'nde trafik uygulaması yaptı.

Alkollü arkadaşına yardım için geldi ama...

Ankara'da trafik uygulamasında alkollü çıkıp ehliyeti alınan sürücüye yardım için gelen arkadaşı da alkollü çıkınca onun da ehliyetine el konuldu.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde Çankaya, Esat Caddesi'nde trafik uygulaması yaptı. Uygulamada bir kadın sürücü 132 promil alkollü çıkınca ehliyetini almak isteyen polislere uzun süre dil döktü ve ağladı.

Polisleri ikna edemeyen kadın sürücü, telefonla aradığı bir arkadaşından yardım istedi. Ancak uygulama bölgesine gelen arkadaşı da 195 promil alkollü çıktı. Ehliyetlerine el konulan ve para cezası kesilen iki sürücü, ticari taksiyle yollarına devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem