Alkol yine can aldı!

Kaza dün akşam Çorum’un Çevre Yolu Binevler Kavşağı’nda meydana geldi. Aykut Terlemez yönetimindeki otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Binevler Kavşağı’ndan yolun karşısına geçmek isteyen 74 yaşındaki Ömer Boyraz yönetimindeki 19 AV 901 plakalı ot

Alkol yine can aldı!

Kaza dün akşam Çorum’un Çevre Yolu Binevler Kavşağı’nda meydana geldi. Aykut Terlemez yönetimindeki otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Binevler Kavşağı’ndan yolun karşısına geçmek isteyen 74 yaşındaki Ömer Boyraz yönetimindeki 19 AV 901 plakalı otomobile çarptı. Kazada Boyraz ile eşi 64 yaşındaki Safiye Boyraz olay yerinde öldü, torunu 18 yaşındaki Sevda Nur Boyraz ile diğer otomobilin sürücüsü Aykut Terlemez de yaralandı. Yaralılar Çorum Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede Terlemez’in otomobilinde bira şişeleri ele geçirildi. Sürücüye yapılan kontrolde de 1.58 promil alkollü olduğu belirlendi.

Öte yandan dün akşam saatlerinde otomobilin sürücüsünün ’alkollü olarak araç kullandığı’ yönünde polise ihbar yapıldığı, yapılan ihbar üzerine harekete geçen polisin ’dur’ ihtarına uymayarak sürücünün kaçtığı ileri sürüldü. Uzun bir kovalamacının ardından Bahabey Caddesi’nde otomobili durduran polis ekiplerininTerlemez’e yaptıkları ilk kontrolde alkol tespit edemediği, ancak hakkında trafiği tehlikeye sokmak suçundan işlem yapıldığı belirtildi. Terlemez’in daha önceden de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 3 kez el konulduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem