Alışveriş çılgınlığına dayanamadı intihar etti

Çin’in doğu kıyısında yer alan Jiangsu bölgesinde Tao Hsiao adlı bir kişinin, kız arkadaşı alışveriş yapmayı bir türlü bitiremeyince alışveriş merkezinde intihar ettiği ileri sürüldü.38 yaşındaki Hsiao ve sevgilisi, Noel alışverişi için AVM’de beş saat ge

Alışveriş çılgınlığına dayanamadı intihar etti

Çin’in doğu kıyısında yer alan Jiangsu bölgesinde Tao Hsiao adlı bir kişinin, kız arkadaşı alışveriş yapmayı bir türlü bitiremeyince alışveriş merkezinde intihar ettiği ileri sürüldü.

38 yaşındaki Hsiao ve sevgilisi, Noel alışverişi için AVM’de beş saat geçirdi. Daily Mail’in haberine göre, görgü tanıkları Hsiao’nun sevgilisinin bir mağazaya daha girmek istemesi üzerine sinirlendiğini ve çiftin tartışmaya başladığını ifade etti.

Güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerde Hsiao’nun sinirli bir şekilde elindeki torbaları bırakarak, 7’nci kattan aşağı atladığı görülüyor. Kozmetik reyonunun üzerine düşen Hsiao olay yerinde trajik bir şekilde hayatını kaybederken, yaralanan olmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem