Ali İsmail'in ölümünde flaş gelişme

Eskişehir'de geçen 2 Haziran gecesi Gezi Parkı protestoları sırasında, ara sokakta  5-6 kişi tarafından dövülen ve 38 gün komada kaldıktan sonra ölen Ali İsmail Korkmaz olayında, polisin saldırganları tespit ederek gözaltına aldığı bildirildi.Soruşturmayı

Ali İsmail'in ölümünde flaş gelişme


Eskişehir'de geçen 2 Haziran gecesi Gezi Parkı protestoları sırasında, ara sokakta  5-6 kişi tarafından dövülen ve 38 gün komada kaldıktan sonra ölen Ali İsmail Korkmaz olayında, polisin saldırganları tespit ederek gözaltına aldığı bildirildi.

Soruşturmayı yürüten Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayın olduğu bölgedeki 2 işyerine ait güvenlik kamerası görüntülerini ayrınılı olarak inceledi. İnceleme sonunda Korkmaz'a saldıranlar tesbit edildi. Bu kişilerin polis olmadığını, sivil kişiler olduğu ve bunların gözaltına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler