Ali İsmail Korkmaz olayında flaş gelişme

Olayın yaşandığı yerdeki fırının işletmecileri olan ve Korkmaz’ın dövülmesi olayına yardım ettikleri öne sürülen tutuksu sanıklar İsmail Koyuncu, Ramazan Koyuncu ve Muhammet Vatansever’in avukatı Selamet Şen, sanıkların vekilliğinden çekildi. Avukat Selam

Ali İsmail Korkmaz olayında flaş gelişme

Olayın yaşandığı yerdeki fırının işletmecileri olan ve Korkmaz’ın dövülmesi olayına yardım ettikleri öne sürülen tutuksu sanıklar İsmail Koyuncu, Ramazan Koyuncu ve Muhammet Vatansever’in avukatı Selamet Şen, sanıkların vekilliğinden çekildi. Avukat Selamet Şen, Korkmaz davasının görüldüğü Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ne bir dilekçe göndererek söz konusu tutuklu üç sanığın vekilliğinden çekildiğini bildirdi.

Avukat Şen’in UYAP üzerinden Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdiği dilekçede, "Üç sanığın vekilliğinden çekiliyorum. Dosya ile ilgili ilişiğim kalmamıştır. Gereğinin yapılmasını arz ederim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Avukat Şen, davada halen Yozgat Cezaevi’nde tutuklu bulunan İsmail Koyuncu, Ramazan Koyuncu ve Muhammet Vatansever’in avukatlıklarından çekildiğini doğrularken, sanıkların vekilliğinden neden çekildiğiyle ilgili bir açıklama yapmak istemediğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler