Albay'dan Aksu'ya ağır hakaret!

35 köylünün yaşamını yitirdiği operasyonun ardından "sivil otoriteye bilgi vermediği, koordinasyonu engellediği" görevden alınan Albay Hüseyin Onur Güney, Facebook hesabından sanatçı Sezen Aksu, valiler ve hükümet aleyhinde kampanya yürüttü.Yasak olmasına

Albay'dan Aksu'ya ağır hakaret!

35 köylünün yaşamını yitirdiği operasyonun ardından "sivil otoriteye bilgi vermediği, koordinasyonu engellediği" görevden alınan Albay Hüseyin Onur Güney, Facebook hesabından sanatçı Sezen Aksu, valiler ve hükümet aleyhinde kampanya yürüttü.

Yasak olmasına rağmen resmi kıyafetiyle facebook’tan siyasi içerikli mesajlar yazdığı belirlenen Güney’in, mesajlardan birinde açılım politikasına destek verdiğini açıklayan Sezen Aksu’ya “O yalakalık olsun diye desteklediğin açılımın ne olduğunu serçe kadar beyninle anlayabildin mi?” denilirken, diğerinde geçtiğimiz yıl garnizon koşusunun yapılmamasından sorumlu tutulan Ankara Valisi Alaattin Yüksel’e hakaret ediliyor.

"HAZIMSIZSINIZ!.."

Mesajda Yüksel için “Ey Ankara valisi eğer bir gün bakan, başbakan c.başkanı hele hele senin için o işgüzar polislerin trafikte yolu kessin Ankaralıyı mağdur etsin ilk hesabı ben soracam” deniliyor. Star'ın haberine göre Albay devam eden mesajında ise şu ifadeleri kullanıyor:“4000 Harbiyeli Atamıza koşarak gider yol kenarında Ankaralılar bizlere marşlarla eşlik ederdi... Ama siz Harbiyelilerin Atasına gitmesini dahi içlerine sindiremeyecek kadar hazımsızsınız.’’

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem